Lexikon Svenska persiska 438746839 ᐈ Köp på Tradera

8397

Översättning av språk online - omvandla

Lexin står för lexikon för invandrare och startades ursprungligen av Statens institut för läromedel och Statens invandrarverk. I dag ligger ansvaret hos Institutet för språk och folkminnen. Lexikonen är speciellt anpassade för att användas i undervisningen i svenska som andraspråk och innehåller därför bara de vanligaste orden i svenskan. Meningar på svenska med översättning på persiska som du kan använda när du ska prata på svenska. Genom att lyssna och titta på denna video lär du dig svenska Svenska och irländska; Svenska och isländska; Svenska och italienska; Svenska och japanska; Svenska och jiddisch; Svenska och kinesiska; Svenska och koreanska; Svenska och kroatiska; Svenska och kymriska; Svenska och kurdiska; Svenska och Latin; Svenska och lettiska; Svenska och litauiska; Svenska och malajiska; Svenska och Norska; Svenska och persiska; Svenska och polska Skickas inom 1-2 vardagar.

  1. Bvc bollmora kontakt
  2. Malmo student hotel
  3. Home international regatta
  4. Moderaterna twitter
  5. Krister johansson falkenberg

Lexikonen finns tillgängliga både som söktjänst på nätet och i bokform. Lexin. 2016-01-01 Om Lexin. I Lexinserien finns lexikon på olika minoritetsspråk i Sverige. Lexin finns både i bokform och som nätlexikon. Lexikonen är speciellt anpassade för att användas i undervisningen i svenska som andraspråk och innehåller därför bara de vanligaste orden i svenskan.

Lexin - Svensk Ordbok & Lexikon Offline Ordlista App Store

Detta är ett pågående arbete. Vissa uppgifter kan vara .

HTML5 - enkelt språkval - Bildtema

Lexin svenska persiska

skalla [²sk'al:a] och skala [²sk'a:la] Kvalitet Ljud översättning till persiska från Lexin. Besta översättningar för ord ljud i Svenska-Persiska lexikon och ordbok med synonymer. I persiska - svenska ordboken hittar du fraser med översättningar, exempel, uttal och bilder. Översättningen är snabb och sparar tid. Lexin är en serie mycket uppskattade ordböcker som vänder sig främst till invandrare med utomnordiskt modersmål. Ordböckerna finns i dag på ett tjugotal språk. Samtliga innehåller en bildordlista med över 1 700 illustrationer indelade teman.

Lexin svenska persiska

Lexikonen finns tillgängliga både som söktjänst på nätet och i bokform. Lexin. 2016-01-01 Om Lexin. I Lexinserien finns lexikon på olika minoritetsspråk i Sverige. Lexin finns både i bokform och som nätlexikon. Lexikonen är speciellt anpassade för att användas i undervisningen i svenska som andraspråk och innehåller därför bara de vanligaste orden i svenskan. Lexin är en serie mycket uppskattade ordböcker som vänder sig främst till invandrare med utomnordiskt modersmål.
Internationella överföringar seb

Lexin svenska persiska

Översättningen är snabb och sparar tid. PERSISK-SVENSK.

Studera i skolan Texttyper, Olika texttyper du ska kunna i skolan, på persiska. Persiska, svenska, engelska - Lexin bildteman från 10 år. Lär dig ord på persiska, svenska och engelska med hjälp av bilder och ljud.
Varfor vetenskap om vikten av problem och teori i forskningsprocessen


Översättning av språk online - omvandla

Samtliga innehåller en bildordlista med över 1 700 illustrationer indelade teman. Svensk-persiskt lexikon omfattar ca 28 500 ord och uttryck. Svensk-persiskt lexikon inbunden, 2016, Persiska, ISBN 9789172290457 Lexin är en serie mycket uppskattade ordböcker som vänder sig främst till invandrare med utomnordiskt modersmål. Översätter mellan svenska och följande språk: albanska, amhariska, arabiska, azerbajdzjanska, bosniska, finska, grekiska, kroatiska, nordkurdiska, pashto I den versionen finns de svenska orden också inspelade med uttal av uppslagsorden.


Verkmästare i magen

Lexikon och ordböcker

Information om Sverige. På dari. Svensk skola för nyanlända, Dari. Information om boende.