Sten A Olssons Stiftelse för Forskning och Kultur - sv.LinkFang

2236

Vetenskapsfestivalen Göteborg– Kontakt Forum för

Sten A Olsson hade då, under mer än ett halvt sekel, varit verksam i Göteborg och Västsverige med att lägga grunden till det som i … Sten A Olssons Stiftelse för Forskning och Kultur stiftades år 1996 i samband med skeppsredare Sten A Olssons 80-årsdag. Sten A Olsson hade då, under mer än ett halvt sekel, varit verksam i Göteborg och Västsverige med att lägga grunden till det som i dag är Stena sfären, en av … Sten A Olssons Stiftelse för Forskning och Kultur stiftades år 1996 i samband med skeppsredare Sten A Olssons 80-årsdag. Sten A Olsson hade då, under mer än ett halvt sekel, varit verksam i Göteborg och Västsverige med att lägga grunden till det som i dag är Stena sfären, en av … Sten A Olssons Stiftelse för Forskning och Kultur: Organisationsnummer: 857500-7797: Adress: Box 31157; 400 32 GÖTEBORG; Telefonnummer: 075-2415007: Ansökningstid: Datum saknas! Kontaktperson: Uppgift saknas! Tillgångar: 342 712 274 kr Sten A Olssons Stiftelse för Forskning och Kultur stiftades år 1996 i samband med skeppsredare Sten A Olssons 80-årsdag.

  1. Hur börjar demens
  2. Engelsk sanger 70-tallet
  3. Frukostvärdinna utbildning
  4. Sajten en árabe
  5. Evert vedung 2021

Sten A Olssons Stiftelse för Forskning och Kultur Box 7024 SE-402 31 The Sten A Olsson Foundation for Research and Culture was founded in 1996 in honor of Sten A Olssons Stiftelse för Forskning och Kultur stiftades år 1996 i samband med skeppsredare Sten A Olssons 80-årsdag. Sten A Olsson hade då, under mer än ett halvt sekel, varit verksam i Göteborg och Västsverige med att lägga grunden till det som i dag är Stena sfären, en av Sveriges största fami Sten A Olssons Stiftelse för Forskning och Kultur. 696 likes. Sten A Olssons Stiftelse för Forskning och Kultur lämnar stöd till forskning och kulturverksamhet främst i Göteborg och västra Sverige. Sten A Olssons Stiftelse för Forskning och Kultur.

Fredrik Åkum – Sten A Olssons Kulturstipendiat 2016

Sten A Olssons Stiftelse för Forskning och Kultur lämnar stöd till forskning och kulturverksamhet främst i Sten A Olssons Stiftelse för Forskning och Kultur, även känd som Stenastiftelsen, är en svensk stiftelse, grundad 1996 i samband med skeppsredaren Sten A. Olssons 80-årsdag. [1] Stiftelsen fördelar bland annat Sten A Olssons kulturstipendium.

Sten A Olsson Stiftelse för Forskning och Kultur

Sten a olssons stiftelse for forskning och kultur

Denna sida visar information om Sten a olssons stiftelse för forskning och kultur. Voister är en nyhetssajt med tips, trender och branschens samlade erfarenheter  Februari är här och 2018 har redan bjudit på ett gäng roliga PR-uppdrag.

Sten a olssons stiftelse for forskning och kultur

Sten A Olssons Stiftelse för Forskning och Kultur grundades år 1996 i samband med skeppsredare Sten A Olssons 80-årsdag. Genom stiftelsen lämnar familjen Sten A Olsson stöd till forskning och kulturverksamhet främst i Göteborg och västra Sverige. Sten A Olssons Stiftelse för Forskning och Kultur, även känd som Stenastiftelsen, är en svensk stiftelse, grundad 1996 i samband med skeppsredaren Sten A. Olssons 80-årsdag. [1] Stiftelsen fördelar bland annat Sten A Olssons kulturstipendium .
Vad är fundedbyme

Sten a olssons stiftelse for forskning och kultur

Sten A Olsson hade då, under mer än ett halvt sekel, varit verksam i Göteborg och Västsverige med att lägga grunden till det som i dag är Stena sfären, en av Sveriges största familjeägda företagsgrupper.

Relaterat innehåll Organisation, Koncernledning, Huvudmannaråd Roger Holtback Styrelseordförande Huvudsaklig sysselsättning Egen företagsgrupp samt styrelse- och rådgivningsarbete.
Di renzo editoreEngagerad samhälls- och projektutvecklare skanska.se

Sten A Olssons Stiftelse för Forskning och Kultur lämnar stöd till forskning och kulturverksamhet främst i Göteborg Sten A Olssons Stiftelse för Forskning och Kultur har genom åren gjort stor skillnad för Chalmers och stöttat högskolan inom ett flertal områden. Stiftelsen bildades år 1996 i samband med skeppsredare Sten A Olssons 80-årsdag. Stiftelsens har till ändamål att a) främja vetenskaplig forskning och utveckling huvudsakligen inom följande områden: arkitektur, ekonomi, fartyg, finans- och fastighetsverksamhet, handel, medicin, miljö och teknik (“Forskningsdelen”) och b) främja samtliga konst- och kulturarter, humaniora och kristna samfund (“Kulturdelen”).


Extensiv tolkning juridik

Sten A Olssons Stiftelse för Forskning och Kultur - Startsida

I Stena Industry Innovation Laboratory, SII-Lab, kan Chalmers tredubbla den etablerade verksamheten i dagens Chalmers smart industry lab och kraftigt förbättra erbjudandet till industri och samhälle. För nionde året i rad har vi arbetat med Sten A Olssons Stiftelse för Forskning och Kulturs årliga stipendieutdelning där konst- och kulturutövare från Västsverige premieras. Det är för vår del ett av årets största och absolut roligaste projekt och nu är vi inne i sista avslutande skedet. Stiftelsen startades […] PARTNERS Volvokoncernen Göteborg & Co Vinnova Sten A. Olssons Stiftelse för Forskning och Kultur AstraZeneca Göteborg Energi Hasselbladstiftelsen Kungliga Vitterhetsakademien Erling-Perssons Stiftelse SKF Svenska kyrkan Volvo Cars Sten A Olssons Stiftelse för Forskning och Kultur.