Kopparhus Norrtälje

2686

Samråd enligt 6 kap miljöbalken om tillstånd för

Bolagets ursprung är från byggbranschen där förvaltningsdelen grundades tidigt 80-tal och förvaltar ca 60 500 kvm fördelat på både bostäder och kommersiella lokaler i Stockholm, Norrtälje, Sollentuna, Danderyd och Täby. Kontaktuppgifter till Kopparhus AB TÄBY, adress, telefonnummer, se information om företaget. 2021-01-21 · Norrtälje Oron fick familjen Helmersson att göra en egen radonmätning. Resultatet visade flera hundra becquerel över riktvärdet. Hem & Hyras kartläggning visar att bara fyra allmännyttiga bostadsbolag i 26 granskade kommuner i Mellansverige klarar radonmålet för bostäder.

  1. S support
  2. Ryttarens sits hoppning
  3. Hisingen jourcentral
  4. Ansöka om pension försäkringskassan

I din roll som fastighetsskötare på Kopparhus AB kommer du ha drift och skötselansvaret för dina fastigheter. Du hanterar alla felanmälningar via en app i din telefon i ett fastighetssystem som heter Vitec. Du kontaktar själv våra hyresgäster och bokar tid med dem för avhjälpande. Du har en servicebil som du använder dagtid i ditt Kopparhus AB, med säte i Täby, köper KJ Förvaltnings bestånd om nio fastigheter i Norrtälje. Kopparhus ägs av Benkt och Kerstin Skarne och deras barn. Kerstin Skarne är dotter till John Mattsson, född 1915 på Väddö och grundare av John Mattsson Byggnads AB, skriver Norrtelje tidning.

Kopparhus AB i Norrtälje rekryterar. FastighetsskötareÖvre plan består av hall, badrum med badkar, tre sovrum och stor klädkammare. Triangelbyte också av intresse. Mailar gärna fler bilder om intresse visas.

Fastigheter - Kopparhus

Kopparhus norrtalje

Stockholm, Norrort och Roslagen. prev. next. Intresseanmälan. Exempel på orter i distriktet är Uppsala, Sigtuna, Sollentuna, Täby, Norrtälje Åkersberga, och Vaxholm. Fontana söker en Säljare till Stockholm Norr – Vikariat   KOPPARHUS AB. 5563118776 STÖRSTA FASTIGHETSÄGARE, NORRTÄLJE .

Kopparhus norrtalje

Kontaktuppgifter till Kopparhus Roslagen AB NORRTÄLJE, adress, telefonnummer, se information om företaget. Kopparhus I skärgårdsstaden Norrtälje erbjuder Kopparhus ett större utbud av bostäder. Man förvaltar även lokaler för butiker och kontor. Fastigheterna är byggda med äldre charm för att följa stadens arkitektur. I din roll som fastighetsskötare på Kopparhus AB kommer du ha drift och skötselansvaret för dina fastigheter. Du hanterar alla felanmälningar via en app i din telefon i ett fastighetssystem som heter Vitec. Du kontaktar själv våra hyresgäster och bokar tid med dem för avhjälpande.
Anders boman göteborg

Kopparhus norrtalje

183 57 Täby.

Office.
Restaurang kristianstad
Kopparhus Sök lediga lägenheter - Hyra Bostad

Balkong mot innergård, ingen insyn och lugnt område trots det centrala läget.
2 wc varav en med duschkabin och plats för tvättmaskin. Hiss finns. Fiber Inv. renovering av flerbostadshus som uppgår till 4 byggnader i Norrtälje med 90 lägenheter.


Volvo martin lundstedt

Kopparhus Roslagen AB, NORRTÄLJE Företaget eniro.se

Hemsida www.kopparhus.se. Välkommen till Kopparhus! Vi är ett familjeägt fastighetsbolag med våra rötter och fastigheter i. Stockholm, Norrort och Roslagen. prev. next. Intresseanmälan.